Alati za nanošenje italijanskih završnica

Za savršenu primenu italijanskih i venecijanskih dekorativnih maltera

Alati za nanošenje materijala

Na ovoj stranici možete naći veliki izbor profesionalnih alata za nanošenje Marmorina i drugih italijanskih dekorativnih maltera. Naime, ako tražite italijanske alate za nanošenje maltera, ovde ćete pronaći ono što vam je potrebno. Svi alati za nanošenje Stucco Italiano proizvedeni su u Italiji i dizajnirani su u skladu sa italijanskom tradicijom dekorisanja. Međutim, mi konstantno dizajniramo nove alate, koji će olakšati nanošenje štukatura i pružiti našim kupcima mogućnost rada sa originalnom dodatnom opremom.
Primeri naših jedinstvenih alata su verodostojna kopija vrućeg gvožđa, koju koristimo za poliranje fresko slikanog Marmorina, i marokanski kamen za Tadelakt. Od Stucco Italiano možete nabaviti stari gvozdeni šablon koji je korišten za graviranje štukature, kako bi se dobio izgled kamena sa prirodnim šarama.

Alati za nanošenje venecijanskih i italijanskih završnica

FAQ za Stucco Italiano’s Venetian alate

Da, Stucco Italiano pruža sve alate potrebne za nanošenje naših dekorativnih maltera i boja, osim alata električne opreme. Konkretno, naš katalog venecijanskih alata za maltere uključuje vrlo širok diapazon alata za nanosenje Marmorina. Takođe nudimo set alata Venetian Plaster, koji sadrži sve potrebne alate za nanošenje Marmorina.
Nekoliko ovih alata proizvodimo mi. Neke od naših venecijanskih alata za gips izrađuju specijalizirane kompanije prema našim preporukama, koje se temelje na našem iskustvu u primjeni. S druge strane, većinu našeih specializovnih alata kupujemo od italijanskih proizvođača, birajući najbolje sa tržišta. U stvari, naši italijanski alati za gips dolaze iz različitih kompanija čak i ako imaju logotip Stucco Italiano.

Imate pitanje?
+ 381 60 6722153
+ 381 63 1861147

Stucco Italiano
Vojvode Pavla Cukića 27, Rača, Srbija

© 2021 Stucco Italiano - All rights reserved