Ko je Stucco Italiano?

Elegancija i tradicija, iz kolevke italijanskog zanatstva

O nama

Preduzeće Stucco Itaiano d.o.o. je osnovano 2010. godine, kao ćerka firma kompanije Stucco Italiano Srl iz Italije.
Bavimo se proizvodnjom i distribucijom visokokvalitetnih dekorativnih materijala, za završnu obradu zidova i podova u gradjevinarstvu.

Posebno mesto, u našoj širokoj paleti proizvoda, zauzima deo koji se bavi proizvodnjom prirodnih dekorativnih materijala, na bazi kreča i cementa. Naši proizvodi izrađeni su po tradicionalnim receptima i tehnikama, koje poštuju životnu sredinu i daju površini njenu autentičnu lepotu i dugotrajnost

Širok asortiman proizvoda omogućava neograničen broj kombinacija dekoracije prostora. Sistemom toniranja i dodavanjem raznih aditiva, našim klijentima pružamo mogućnost da ostvare sve svoje želje, oko uređenja svog životnog prostora.

Imperativ kompanije je original i kvalitet
Preduzeće Stucco Italiano d.o.o., kao društveno odgovorna firma, učestvuje u raznim donacijama licima i ustanovama sa posebnim potrebama.

Rukovodstvo

Osnivač

Mr Giovanni Polistena
Telefon: +39 347 246 9500
Email: giovanni@stuccoitaliano.rs

Direktor

Mrs Valentina Radisavljević Lopaćanin
Telefon: +381 63 186 1147
Email: valentina@stuccoitaliano.rs

Direktor Proizvodnje

Mr Slaviša Lopaćanin
Telefon: +381 60 672 2153
Email: slavisa@stuccoitaliano.rs

Istorija

Stucco Italiano je osnovan krajem devedesetih godina od strane Maestra Giovanni Polistena.

Masetro Polistena radio je preko 40 godina kao majstor za italijanske stucco materijale. Njegova specijalnost je proizvodnja i nanoešnje Stucco Marmorino Veneziano, kao I drugih materijala na bazi kreča i cementa.

Svoj posao započeo je u oblasti oko Venecije, kolevci italijanskog zanatstva i centru italijanske arhitekture. Ubrzo potom nastavlja da radi i u inostranstvu sa Stucco Marmorino materijalima. Svoje znanje prenosi drugima, podučavajući ih majstorstvu nanošenja ovih materijala. Kao krajnji rezultat, zidovi postaju umetnička dela.

Krajem devedestih godina prošlog veka, odlučio je da spoji svoje veliko iskustvo sa iskustvom svojih prijatelja, izvodjača i proizvodjača krečnih materijala. Sa njegovom ogromnom energijom, pokrenut je Stucco Italiano.

Lokacija

Stucco Italiano d.o.o.
Vojvode Pavla Cukića 27
Rača 34210,
Srbija

+ 381 60 6722153
+ 381 63 1861147

Postanite Stucco Italiano distributer

Da li želite da zastupate Stucco Italiano? Postanite partner - lakše nego što mislite.

Obuka

Za nove dilere nudimo obuku sa svim našim italijanskim štukaturama i bojama, za zanatlije koji žele sami da postanu treneri.

Ekskluzivnost

Imaćete ekskluzivnost distribucije naših italijanskih maltera u vašem području i mogućnost dobijanja proizvoda prilagođenih vašim potrebama.

Asistencija

Podelićemo sa vama svu stručnost u vezi sa našim italijanskim malterima i ponudićemo vam pomoć poštom, telefonom i posetama u vašoj bazi.

Imate pitanje?
+ 381 60 6722153
+ 381 63 1861147

Stucco Italiano
Vojvode Pavla Cukića 27, Rača, Srbija

© 2021 Stucco Italiano - All rights reserved